Home Meniul zilei Meniu Galerie foto Livrare la domiciliu Ghidul alergenilor Contact

Ghidul obligatoriu al produselor alergene pe teritoriul UE

Alergenii din produsele finite

Conform Directivei 2000/13/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

  • Cereale care contin gluten (de exemplu: secara, grau, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau surse hibrid ale acestora) si produse derivate
  • Crustacee si produse derivate
  • Oua si produse derivate
  • Peste si produse derivate
  • Arahide si produse derivate
  • Lapte si produse derivate
  • Telina si produse derivate
  • Mustar si produse derivate
  • Seminte de susan si produse derivate
  • Dioxid de sulf si sulfiti de concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
Informatiile si preturile afisate in acest site se pot schimba fara notificare prealabila din partea
Restaurantului Casa Myt.
Va multumim pentru intelegere.
   © Casa Myt A.N.P.C.